• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • РАЙОННИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

РАЙОННИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

2018-03-16

16 березня 2018 року у Великоолександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-тренінг вчителів англійської мови на тему: «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках іноземної мови»

Вчителі, представники районного методичного кабінету Бориспільської РДА відвідали уроки педагогів Великоолександрівської ЗОШ Мегединюк Оксани Володимирівни в першому класі на тему:«Поєднання музично-естетичного виховання на уроках англійської мови. Вивчення професій із залученням ігрових форм» та Кавуна Олега Олексійовича у шостому класі на тему:«Елемент казки у вивченні часових форм в англійській мові».

Враховуючи важливість початкового етапу навчання іноземної мови як періоду формування основ іншомовної комунікативної компетенції, необхідних для подальшого її розвитку й удосконалення, вчитель Мегединюк О.О. на уроці використала оптимальні форми і методи роботи для дітей початкової школи.

Цікавим для вчителів району став досвід роботи досвідченого фахівця – вчителя англійської мови Кавуна О.О.

За висновками учасників семінару, система роботи вчителя заслуговує на поширення серед колег району.

З метою ефективної організації підготовки учнів до складання ЗНО з англійської мови та оволодіння іноземною мовою відповідно до Концепції «Нова українська школа» методист Dinternal Education Геннадій Білоус провів тренінг для учнів 11 - 10 класів Великоолександрівської, Вишенської, Гірської, Гнідинської, Ревнівської ЗОШ з підготовки до частини «Аудіювання» ЗНО 2018 на тему : «The Listening Part of ZNO 2018: Challenge Accepted» підготовки учнів до ЗНО з англійської мови».

На семінарі вчителі ознайомились з новинками навчальної літератури видавництва «Pearson», а для дітей – учасників тренінгу господарі гостинно відкрили двері шкільного музею Павла Платоновича Чубинського.
Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi