• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кубок почесного громадянина Бориспільського району Г.Т.Білима з волейболу серед чоловічих команд

Кубок почесного громадянина Бориспільського району Г.Т.Білима з волейболу серед чоловічих команд

2018-02-26

/Files/images/IMG-491e7f5aef4921970086242da5aaf095-V.jpg

25 лютого 2018 року в затишному залі Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ІV турнір з волейболу серед чоловічих команд – Кубок почесного громадянина Бориспільського району Г.Т. Білима. Ці змагання було започатковано на честь Григорія Тимофійовича Білима – людини, яка протягом багатьох десятиліть піклувалася про розвиток фізкультури і спорту на Бориспільщині, і зараз, у свої 76 років, продовжує тренувати юних спортсменів-волейболістів, а також сам бере участь у змаганнях.

Цього разу участь в іграх за Кубок взяли п'ять команд, які за коловою системою визначили володаря призу. Ним стала команда с. Велика Олександрівка. Вони перемогли всіх своїх суперників і в нагороду отримали з рук Григорія Тимофійовича головний приз.

Друге місце дісталося господарям майданчика – команді с. Іванків, третє – у команди с. Чубинське. Четверте та п’яте місця у команд с. Гора та с. Ревне.

Організаторами змагань були Бориспільська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, Бориспільський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і сектор молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА.

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi