• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПЕРЕМОГИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ТУРНІРІ З БОКСУ

ПЕРЕМОГИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ТУРНІРІ З БОКСУ

2019-05-25

/Files/images/45 фото бокс.jpg

З 20 до 22 травня 2019 року в м. Бровари відбувся представницький традиційний Всеукраїнський відбірковий турнір з боксу пам’яті Заслуженого тренера І.Г.Корольова серед школярів 2005-2006 років народження. В ньому успішно виступили юні боксери з с. Щасливе та Гнідин – вихованці тренерів-викладачів Бориспільської районної КДЮСШ Вадима Шевкопляса та Володимира Сороки.

Здобувши впевнену перемогу над своїми суперниками, переможцями турніру стали Кирило Ковальов, Максим Галушка, Ігор Дерев’янко.

Вдруге за весну на офіційних змаганнях, в бою за золото у ваговій категорії до 40 кг зійшлись два товариші, два Владислави з Щасливого. В рівному бою судді, роздільним рішенням, перемогу віддали більш досвідченому Владу Михайлову. У Влада Тихонова – срібло.

ІІ місце також вибороли Юрій Тимонін та Роман Гуща. ІІІ місце та бронзові нагороди отримали Денис Бородій, Вадим Каленик.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та призами, які вручали відомі українські боксери – чемпіони світу.

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi