• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УСПІШНИЙ ФІНАЛ ШКІЛЬНОЇ ЛІГИ З ВОЛЕЙБОЛУ КИЇВЩИНИ

УСПІШНИЙ ФІНАЛ ШКІЛЬНОЇ ЛІГИ З ВОЛЕЙБОЛУ КИЇВЩИНИ

2019-05-17

/Files/images/39 фото ШВЛУ Сеньківка-1 .jpg

17 травня 2019 року в м. Біла Церква відбулися фінальні змагання ІІ-го (обласного) етапу чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти (Шкільна волейбольна ліга України) в Київській області.

У змаганнях взяли участь 22 команди міст та районів області – переможців зонального етапу. Бориспільський район єдиний був представлений у фіналі всіма чотирма командами: юнаки (старший вік) – Сеньківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, дівчата (старший вік) – Іванківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, юнаки (середній вік) – Вишенська ЗОШ І-ІІІ ступенів та дівчата (середній вік) – Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Команда юнаків Сеньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, обігравши суперників по підгрупі з Тетієва та Києво-Святошинського району, а у фіналі – Білоцерківського району з однаковим рахунком 2:0, виборола І місце в турнірі, отримала звання «Переможець Шкільної волейбольної ліги України Київської області» та право представляти Київщину у всеукраїнському фіналі чемпіонату. Ця перемога стала другою за останні три роки для хлопців з Сеньківки!

Без нагород не залишились і волейболістки-дівчата Іванківської ЗОШ та юнаки Вишенської ЗОШ – вони посіли ІІІ місця у своїх категоріях. У молодших дівчат Старинської ЗОШ у підсумку – п’яте місце.

Вітаємо юних волейболістів з успішним виступом у змаганнях!

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi