• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • СЕМІНАР З ПИТАНЬ МОЛОДІЖНОЇ РОБОТИ «ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА ДЛЯ МОЛОДІЖНИХ ПРАЦІВНИКІВ»

СЕМІНАР З ПИТАНЬ МОЛОДІЖНОЇ РОБОТИ «ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА ДЛЯ МОЛОДІЖНИХ ПРАЦІВНИКІВ»

2019-05-14

З метою налагодження ефективної роботи щодо реалізації державної молодіжної політики, з ініціативи Міністерства молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики та Управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської облдержадміністрації продовжується реалізація навчальної програми «Молодіжний працівник», котра впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні, 6-8 червня 2019 року відбудеться триденний семінар з питань молодіжної роботи «Громадянська освіта для молодіжних працівників».

Курс складається з трьох навчальних триденних модулів протягом 2019 року (квітень, травень, серпень). Між заходами учасникам та учасницям буде запропоновано виконати завдання, спрямовані на вироблення практичних навиків за темами курсу. Програма розвитку ООН надасть відібраним випускникам фінансову підтримку на реалізацію ініціатив громадської активності молоді, шляхом міні-грантів від 30 до 50 тис. грн. .

Завдання семінару:

- Сформувати у молодіжних працівників компетенції, необхідні для впровадження програм громадянської освіти для молоді, спрямованих на досягнення позитивних змін у громаді.

- Надати молодіжним працівникам практичні інструменти впровадження ініціатив із громадянської освіти для молоді в громаді.

- Відпрацювати навички застосування у молодіжній роботі підходу, заснованого на правах людини, демократії участі, недискримінації, критичного мислення, медіаграмотності.

До участі у семінарі запрошуються молодіжні працівники/працівниці з Київської області, які мають досвід систематичної молодіжної роботи (отримали сертифікат «Молодіжний працівник») та готові впроваджувати ініціативи з громадянської освіти для молоді в своїх громадах .

Для участі в зазначеному заході необхідно обов’язково до 12:00 години 15 травня 2019 року зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS6tm85f0XPOjDL0aasm52dLfWUh-OdEMBssNRXhfLZ5ZAfQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Інформація про час та місце проведення семінару буде повідомлено учасникам після відбору.

Харчуванням та проживання за рахунок організаторів.

Для додаткової інформації :Михайлов Андрій : 097-746-94-07.

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi