• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • СРІБЛО ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ У НАШИХ БАСКЕТБОЛІСТОК

СРІБЛО ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ У НАШИХ БАСКЕТБОЛІСТОК

2019-03-18

/Files/images/25 фото 19.03.17. м.Яготин КОЛОС Баскет жінки фінал (3).jpg

У м. Яготин 17 березня відбулися фінальні змагання з баскетболу серед жінок, що проводились за Регламентом обласного фестивалю 2019 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» серед сільських жителів Київської області.

Наша баскетбольна збірна команда району стала одним із чотирьох фіналістів, що виграли попередні зональні етапи змагань.

У першій грі наші дівчата мінімально поступилися господарям майданчика – команді Яготинського району. В наступних двох – впевнено обіграли команди Васильківського та Бородянського районів і посіли ІІ місце. В нагороду отримали кубок та срібні медалі. Крім того, завоювали симпатії вболівальників та повагу суперників за змістовну гру.

Взагалі, всі учасники змагань були задоволені організацією турніру та участю у фіналі, вони залишали майданчик з посмішками та з добрим настроєм поверталися додому.

У складі команди Бориспільського району грали Марія Татарчук (с. Любарці), Аліна Грицкевич та Ліна Кубрак (с. Ревне), Надія Ваганова (с. Щасливе), Анастасія Петренко (Пошабля), Світлана Зонь, Анастасія Барбулат (с. Вороньків), Надія Бережна (с. Кучаків).

Щиро вітаємо наших спортсменок з успішним виступом, бажаємо їм міцного здоров’я та нових спортивних досягнень.

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi