• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • І (РАЙОННИЙ) ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ВОЛЕЙБОЛУ «ШКІЛЬНА ВОЛЕЙБОЛЬНА ЛІГА УКРАЇНИ»

І (РАЙОННИЙ) ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ВОЛЕЙБОЛУ «ШКІЛЬНА ВОЛЕЙБОЛЬНА ЛІГА УКРАЇНИ»

2019-03-15

/Files/images/22 фото 19.03.12-14. ШВЛУ район.jpg

В ОНЗ «Вороньківський НВК» 14 березня відбулися фінальні ігри районного турніру з волейболу серед юнаків та дівчат 2005 р. н. та молодших (середній вік), що проводяться за регламентом чемпіонату України з волейболу «Шкільна волейбольна ліга України».

Змагання проходили у два етапи. В першому зональному етапі в трьох групах взяли участь десять команд дівчат та дванадцять юнаків. Переможці здобули право виборювати першість у фінальному етапі турніру.

За результатами ігор трійки призерів склали:

серед юнаків І місце – Вишенська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце – Мирненська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – Головурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

серед дівчат І місце – Старинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце - Ревнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – Іванківська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Гравці команд-призерів турніру отримали в нагороду грамоти, кубки та медалі. Крім звання «Переможець шкільної волейбольної ліги Бориспільського району» команди дівчат Старинської ЗОШ та юнаків Вишенської ЗОШ здобули право представляти наш регіон в ІІ (обласному) етапі змагань «Шкільна волейбольна ліга України».

Організаторами змагань були Бориспільська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, БРЦФЗН «Спорт для всіх» та сектор молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА.

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi