• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УВАГА! КОНКУРС МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ПРОЕКТІВ «ВРЯТУВАТИ ВІД ЗАБУТТЯ»

УВАГА! КОНКУРС МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ПРОЕКТІВ «ВРЯТУВАТИ ВІД ЗАБУТТЯ»

2018-11-12

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (анімаційних робіт молодих істориків), метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Організатором Всеукраїнського конкурсу виступає Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади. Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Спілки письменників України.

Умови конкурсу:

-У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, молоді вчителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проекти.

- Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.

- Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2018 р. Протягом грудня 2018 року - січня 2019 року роботи переглядатимуть фахівці Інституту історії НАН України і кращі з них у присутності авторів винесуть на розгляд Конкурсної комісії, яку очолює народний артист України Олександр Муратов.

- Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2019 р. Переможці нагороджуються почесними грамотами, дипломами та грошовими преміями, отримують подарунки. Комісія заохочує оригінальні, творчі роботи, а не матеріал, який просто набирається з інтернету.

- До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти - аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики у форматі «.аvi».

- Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.

- На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів.

- Авторський текст виконується українською мовою.

- До роботи слід долучити окремим файлом у форматі .dос анкету.

- Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.

- При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi