• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ В БОРИСПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ В БОРИСПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

2018-09-17

/Files/images/_DSC0156 (1).JPG

У другу суботу вересня, відповідно до Указу Президента України № 340/94 від 29.06.1994 року, святкується День фізичної культури та спорту України.

Для відзначення цієї події в Бориспільському районі стало традицією проводити фінал районної Спартакіади серед команд сільських рад.

8 вересня затишний стадіон «Колос» міста Бориспіль зустрів учасників Спартакіади серед збірних команд сільських рад Бориспільського району, присвяченої Дню фізичної культури і спорту та 27-й річниці Незалежності України.

Зібралися для участі в змаганнях понад 500 спортсменів – делегації 20 команд сільських рад, очолювані головами, які представляли свої громади на параді відкриття, а потім виборювали першість на бігових доріжках і спортивних майданчиках під час змагань.

З привітальним словом до учасників змагань звернулися заступник голови Бориспільської районної ради Іван Володимирович Недогибченко і нагородили почесними грамотами Бориспільської райдержадміністрації та Бориспільської районної ради за підсумками роботи за рік кращі сільські ради за досягнення успіхів у розвитку фізичної культури і спорту, запровадження здорового способу життя серед різних верств населення, розбудову спортивної інфраструктури, проведення на високому організаційному рівні фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів та за високі досягнення спортсменів у всеукраїнських, обласних і районних змаганнях. Нагороди отримали Великоолександрівська, Вороньківська, Глибоцька, Гнідинська, Дударківська, Іванківська, Старівська та Сошниківська сільські ради.

Грамотами Бориспільської районної державної адміністрації та Бориспільської районної ради, а також цінними подарунками за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, активну участь у спортивно-масовому, фізкультурно-оздоровчому житті району були відзначені тренери Бориспільської районної КДЮСШ Вадим Махортов, Михайло Савченко та Микола Подолинний.

Почесними грамотами управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА були відзначені спортсмени, тренери, фахівці та активісті фізкультурно-спортивного руху Бориспільщини: Вадим Ярмак, Володимир Ярмолович, Олександр Рябус, Михайло Сухіна, Андрій Риженков, Леонід Засенко, Володимир Соколовський, Сергій Дудченко, Григорій Білим, Сергій Драгомерецький, Віталій Ярун, Ірина Буздуган, Сергій Залозний, Микола Чирикало, В’ячеслав Білик, Олена Деревенко, Олександр Шкурко.

Переможцями та призерами в окремих видах змагань стали:

Футбол:

І - Вишеньки, ІІ - Кучаків, ІІІ – Мирне.

Легка атлетика:

І - Вороньків, ІІ - Гора, ІІІ – Ревне.

Волейбол:

І - Глибоке, ІІ - Щасливе, ІІІ – Мирне.

Шашки:

І - Старе, ІІ - Щасливе, ІІІ – Любарці.

Армспорт:

І - Глибоке, ІІ - Вороньків, ІІІ – Кучаків.

Гирьовий спорт:

І - Щасливе, ІІ - Глибоке, ІІІ – Вороньків.

У загальнокомандному заліку Спартакіади трійку призерів склали:

І місце – Вороньківська сільська рада

ІІ місце – Щасливська сільська рада

ІІІ місце – Глибоцька сільська рада та Кучаківська сільська рада.

Управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації висловлює вдячність за допомогу в організації та проведенні Спартакіади:

сільським головам за особисту участь у змаганнях: Тетяні Кулинич, Ніні Яструб, Миколі Чую, Анатолію Туру, Миколі Дженжебіру, Василю Косовцю, Оксані Коваленко, Івану Овсієнку, Юрію Ляшенку, Олександру Іщенку, Миколі Шмаюну;

інструкторам БРЦФЗН «Спорт для всіх» за формування та організацію команд для участі в спартакіаді;

директору стадіону «Колос» м. Бориспіль Костянцю Миколі Петровичу та директору дитячо-юнацької спортивної школи м. Бориспіль Шкорупу Михайлу Івановичу за надання місця проведення змагань;

головній суддівській колегії на чолі з головним суддею Яцютою Геннадієм Віталійовичем та суддівським бригадам, які на високому організаційному рівні провели змагання з видів спорту, та всім, хто долучився до проведення Спартакіади.

Бажаємо всім учасникам доброго здоров’я, гарного настрою та нових перемог!

До нових зустрічей на спортивних майданчиках!

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi