• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА В БОРИСПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА В БОРИСПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

2018-06-18

/Files/images/IMG_0293.JPG

З нагоди Дня медичного працівника 15 червня у великій залі Бориспільської районної державної адміністрації відбувся урочистий концерт та відзначення найкращих працівників галузі.

З вітальним словом виступили заступник голови Бориспільської районної державної адміністрації Руслан Садовський та голова Бориспільської районної ради Владислав Байчас, які висловили вдячність присутнім за щоденну клопітку працю і побажали їм міцного здоров’я, добробуту, нових професійних звершень та особистих перемог. Керівники району провели приємну церемонію відзначення найкращих у медичній галузі - вручили подяки, грошові премії та цінні подарунки.

Творчий колектив відділу культури Управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації підготував для винуватців свята чудову концертну програму. Особливо вразили своєю майстерністю юні таланти Бориспільщини - представники студії естрадно-циркового мистецтва «Кабріоле» (с. Гнідин) та танцювальний дует у складі Артема Зубчука та Валерії Солі (с. Ревне). Гарний настрій та позитивні враження подарували присутнім дует «Мавки» (с. Кийлів), народний аматорський вокальний ансамбль «Оберіг» (с. Головурів), лауреат міжнародного конкурсу ім. Т.Г. Шевченка Віталій Мартинюк (с. Васильки), методисти районного організаційно-методичного центру Марія Мережко та Оксана Крячкова.

Тож дозвольте, шановні медичні працівники, ще раз привітати з професійним святом та висловити безмежну вдячність за ваші подвижницькі зусилля. Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки в професії.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi